دل می نوازد

توپک های نارگیلی

رو تخت دراز کشیدم و دارم کتاب می خونم... حامد تلویزیون رو خاموش می کنه و می ره سمت دستشویی...
صدای پاهاش رو می شنوم که می ره سمت یخچال...  صفحه آخر کتاب رو می خونم و کتاب رو می بندم... می رم سمت آشپزخونه... حامد جوری تو یخچال فرو رفته که به زور می تونم ببینمش... یواشکی سرش رو میاره بیرون تا منو می بینه... مثل پسربچه ها که کار بدی کرده باشن... دوباره بر می گرده و پشتش رو به من می کنه...

می فهمم داره چیزی می خوره...

می گم چی می خوری!!... اینقدر دهنش پره که نمی تونه حرف بزنه...

با شیشه شیر میاد بیرون... می رم سمتش ... می گم چی خوردی... یالا بگو...

خنده اش می گیره...

می فهمم چی خورده... می گم حامد!!!... الان باید بخوری...

می گه خیلی خوشمزه است... عالی شده... می گم نوش جان...

پی . اس: صبح هم میز صبحانه رو که چید... از این توپکای نارگیلی کنار چاییش گذاشته بود...

پی . اس:‌ طرز تهیه اش تو ادامه مطلب...


 

بیسکویت خورد شده یه لیوان... (من از ساقه طلایی استفاده کردم که بدون طعم باشه)

پودر نارگیل یه لیوان...

شیرعسلی یک سوم لیوان.... 

کره ..... 90 گرم...

اول کره رو با شیر عسلی رو گاز هم می زنیم... تا کره ذوب بشه... بعد بیسکویت و نارگیل رو بهش اضافه می کنیم و بعد از هم زدن از روی گاز بر می داریم... کامل که مواد با هم قاطی شد... به مدت 2 ساعت تو یخچال می ذاریم تا خنک بشه...

بعد که خنک شد با دست توپ های کوچیک در میاریم و تو پودر نارگیل می غلطونیم... و دوباره به مدت 1- 2 ساعت تو فریزر می ذاریم تا کامل خودش رو بگیره...

این شیرینی فوق العاده خوش مزه است... به نظرم سالم هم میاد.. چون نه شکر داره و نه خامه.. اما طعم بی نظیری داره... با چای عصرانه فوق العاده می چسبه...

حامد که عاشقش شده...

+ bano ; ۱٢:٢٠ ‎ب.ظ ; دوشنبه ٢٦ اردیبهشت ۱۳٩٠
comment دلنواز ()